header


طرز تهیه اسنک سیب و دارچین تصویری

طرز تهیه اسنک سیب و دارچین

مواد لازم اسنک سیب و دارچین :

سیب درختی زرد:  ۲ عدد
عسل :  یک چهارم پیمانه
گردوی نیمکوب شده :  ۴ قاشق سوپخوری
دارچین: ۲ قاشق چایخوری
پنیر گودای ورقه ای: ۱ بسته
نان تست: به تعداد لازم
کره: ۲۵ گرم

طرز تهیه اسنک سیب و دارچین :

سیب ها را پوست بکنید و با کمک وسیله مخصوص هسته گیری سیب، هسته های سیب  را از آن جدا کنید. سپس سیب ها را به صورت حلقه های نیم سانتی برش دهید و در ظرفی محتوی مخلوط آب سرد و یک قاشق سوپخوری آب لیمو آن را نگه دارید تا سیب ها سیاه نشوند.
یک لایه نان بردارید و دو حلقه سیب روی آن بگذارید. کمی عسل روی سیب ها بریزید و سپس کمی گردوی نیمکوب شده روی مواد بریزید.
 در آخر، کمی دارچین روی مواد بپاشید و یک ورقه پنیر گودا روی مواد قرار دهید. یک لایه دیگر نان تست روی مواد قرار دهید و کمی کره روی نان بالایی بمالید.
 سپس اسنک ها را ۵ تا ۷ دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز بگذارید تا سطح نان ها برشته شود. این اسنک ها یک عصرانه مناسب برای روزهای بلند تابستان است.
————————————–

سیب ها را پوست بکنید و با کمک وسیله مخصوص هسته گیری سیب، هسته های سیب  را از آن جدا کنید. سپس سیب ها را …



  اسنک سیب و دارچین   ,طرز تهیه  اسنک سیب و دارچین   ,روش تهیه  اسنک سیب و دارچین   ,[categoriy]

اسنک سیب و دارچین ,طرز تهیه اسنک سیب و دارچین ,روش تهیه اسنک سیب و دارچین ,طرز پخت اسنک سیب و دارچین ,آموزش پخت اسنک سیب و دارچین ,مواد لازم برای اسنک سیب و دارچین , اسنک سیب و دارچین خوشمزه ,دستور پخت اسنک سیب و دارچین ,زمان پخت اسنک سیب و دارچین ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

مواد لازم:
سیب درختی زرد                           ۲ عدد
عسل                             یک چهارم پیمانه
گردوی نیمکوب شده             ۴ قاشق سوپخوری
دارچین                           ۲ قاشق چایخوری
پنیر گودای ورقه ای                         ۱ بسته
نان تست                              به تعداد لازم
کره                                      ۲۵ گرم

طرز تهیه:
سیب ها را پوست بکنید و با کمک وسیله مخصوص هسته گیری سیب، هسته های سیب  را از آن جدا کنید. سپس سیب ها را به صورت حلقه های نیم سانتی برش دهید و در ظرفی محتوی مخلوط آب سرد و یک قاشق سوپخوری آب لیمو آن را نگه دارید تا سیب ها سیاه نشوند.
یک لایه نان بردارید و دو حلقه سیب روی آن بگذارید. کمی عسل روی سیب ها بریزید و سپس کمی گردوی نیمکوب شده روی مواد بریزید.
در آخر، کمی دارچین روی مواد بپاشید و یک ورقه پنیر گودا روی مواد قرار دهید. یک لایه دیگر نان تست روی مواد قرار دهید و کمی کره روی نان بالایی بمالید.
سپس اسنک ها را ۵ تا ۷ دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز بگذارید تا سطح نان ها برشته شود. این اسنک ها یک عصرانه مناسب برای روزهای بلند تابستان است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
a b