header


طرز تهیه پیتزای قارچ و گوشت

طرز تهیه پیتزای قارچ و گوشت

پیتزای قارچ و گوشت / طرز تهیه پیتزا 

مواد لازم:
  • خمير آماده يک عدد
  • گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم
  • پياز سرخ كرده سه قاشق غذاخوري
  • روغن مايع مخصوص سرخ كردن يك تا دو قاشق غذاخوري
  • قارچ ورقه ورقه شده ۳۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌اي سبز خرد شده دو عدد
  • سس گوجه‌فرنگي سه تا چهار قاشق غذاخوري
  • پنير فيلا فيلا ۵۰۰ گرم
  • نمك، فلفل و ادويه به مقدار لازم
 
طرز تهيه:                                                                 
گوشت را در روغن كمي تفت داده سپس پياز، نمك، فلفل و ادويه را اضافه كنيد و تفت دهيد و از روي حرارت برداريد. خمير را در سيني بزرگ فر يا ظرف پيتزاي تك نفره كه چرب شده قرار دهيد و روي آن سس گوجه فرنگي بماليد. مقداري پنير روي سطح خمير بريزيد و به ترتيب گوشت، فلفل دلمه‌اي و قارچ را روي سطح خمير بريزيد و در نهايت سطح مواد را با پنير بپوشانيد و به مدت ۳۰ دقيقه در طبقه اول فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد بپزيد تا كف نان طلايي، پنير آن نيز آب شده و طلايي شود. سپس به صورت گرم سرو نماييد

منبع:http://onbux.ir/how-to-prepare-mushroom-and-meat-pizza/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
a b